In english

MALLIKSI MAINOKSIIN?

Oletko reipas mutkaton heittäytyjä? Onko oma aikataulusi joustava? Etsimme jatkuvasti uusia malleja listoillemme. Malli-alalla on kysyntää uusista hyvistä mainoskasvoista. Sivutyö mainosmallina voi olla mukava harrastus, josta maksetaan palkkaa. Mainosmallin työ on keikkatyö tai osa-aikatyö, joka sopii hyvin opiskelijoille, osa-aikayrittäjille ja freelancereille tai jos päiväohjelma muuten vain suhteellisen vapaa.

Azzurro Models välittää malleja mainoskuvauksiin verkkosivuille, lehtiin, kuvastoihin sekä tv-mainoksiin ja videoihin. Etsimme koko ajan uusia kiinnostavia eri-ikäisiä malleja listoillemme. Ikä ei ole rasite. Anna meidän kuvausten ammattilaisten arvioida mahdollisuutesi kuvauksiin. Et voi hävitä mitään. Vaatimuksena on, että olet pidät esiintymisestä ja kameran edessä olemista.

Täytä hakemuslomake ja liitä mukaan kuvat. Saatat olla seuraava, joka kutsutaan maksuttomaan koekuvaukseen ja haastatteluun mallitoimistoomme Helsinkiin.

OHJEITA HAKEMUSKUVIIN

 • Ammattikuvat tai mallikansio eivät ole tarpeen tässä vaiheessa. Älä siis hukkaa rahojasi tässä vaiheessa studiokuviin. Lähettämällä selkeät selfiet pääset alkuun.
 • Ole mahdollisimman luonnollinen kuvissa ilman poseerauksia tai mutristuksia.
 • Hiukset auki ja luonnollisesti. Varmista, etteivät hiukset peitä kasvoja.
 • Ilman meikkiä (meidän tulee nähdä ihon kunto), ilman aurinkolaseja, ei hattuja tai yli-isoja löysiä vaatteita (meidän tulee nähdä vartalon mittasuhteet).
 • Kuvien tulee olla värillisiä ja ilman suotimia tai käsittelyä.

Huomaa

 • Jos olet alaikäinen, tarvitset huoltajan luvan hakemuksen lähettämiseen tai huoltajan mukaan mallitoimistolle koekuvaukseen.
 • Muistathan turvallisuuden: mallitoimistomme edustajallamme on aina virallinen Azzurro Modelsin käyntikortti ja sähköpostiosoite. Sovimme aina kaikki tapaamiset toimistollemme ja käytämme vain toimistomme sähköpostiosoitteita. Ota meihin yhteyttä ja tarkista asia, jos olet epävarma. Autamme mielellämme.
 • Kaikille hakijoille emme valitettavasti pysty vastaamaan suuren hakemusmäärän takia. Jos vaikutat sopivalta listoille, otamme aivan varmasti yhteyttä.

Lapsimalliksi aikoville

Kuinka hakea lapsimalliksi Azzurro Modelsin listoille? -Täytä hakemuslomake kustakin lapsesta erikseen lapsen nimellä ja omilla yhteystiedoillasi. Kotikuvat käyvät tähän tarkoitukseen. Kuvien tulisi olla tuoreita ja niistä tulisi selkeästi näkyä lapsen kasvot ja hiukset.

Otamme lapsia listoillemme vain pääkaupunkiseudulta. Lapsen tulee olla superreipas eikä arastella vieraita ihmisiä, sillä kuvauksissa on paikalla aina lapselle tuntemattomia ihmisiä. Kutsumme hakemusten perusteella potentiaalisimmat lapset toimistollemme käymään ja koekuvaukseen. Koekuvauksen kautta on mahdollisuus päästä listoillemme. Koekuvaus on maksuton, eikä velvoita mihinkään.

Suomeksi

Become a model

We are always looking for new faces to represent. There is a constant demand for great new models. Let us evaluate your possibilities: you have nothing to lose! The only thing required is that you enjoy being in front of a camera and that you are not shy.

Fill in the form and attach a few photos. You might be the one called in for a free test- shoot.

About photos

 • Professional portfolio or studio photos are not needed at this point. So do not waste your money on them. Just take snap-shots and attach them.
 • It is extremely important that you allow yourself to be as natural as possible in the photos. Do not to pose or pout.
 • Please have your hair down and natural, not letting it cover face in any way.
 • Please do not wear make-up (we need to see the condition of your skin), sunglasses, hats or baggy clothing (we need to see your figure).
 • Please send all the photos in color with no computer effect or re-touching.

NB

 • If you are under the age of 18 you will need a permission from your parent or legal guardian.
 • Be safe: our agents always have an email with @azzurromodels.fi and a business card with the company logo. All appointments are held in our agency and we only use our company emails. If you are unsure about something please contact us. We are happy to help you.